Hyppää musikaaliklassikko Phantomin maailmaan 1.11.

29.8.2019
Kategoriat: Tapahtuma

”Eletään 1900-luvun alkua. Nuori kadulla laulava tyttö päätyy koelauluun Pariisin oopperaan samana päivänä, kun valta oopperassa vaihtuu. Viraltapantu johtaja on suojellut oopperan kellarissa asuvaa mielipuolista ja kasvoiltaan epämuodostunutta kummitusta. Kummitus rakastuu tyttöön ja ryhtyy opettamaan tätä laulamaan. Phantom on tarina siitä, kuinka musiikki voi yhdistää sielut ja siitä kuinka kiehtovaa ja vaarallista täydellisyyteen pyrkiminen ja musiikillinen kunnianhimo voi olla. Toisaalta se on tarina saavuttamattomasta rakkaudesta ja toisen täydellisestä hyväksymisestä. ” – Jyväskylän kaupunginteatteri

Varaa lippu esitykseen

Keski-Suomen neuroyhdistys on varannut jäsenilleen ja heidän aveceille lippuja Jyväskylän kaupunginteatterin Phantom – Pariisin oopperan kummitus -suurmusikaaliin perjantaiksi 1.11.2019. Näytös alkaa klo 19.00.

Lippuja on varattu 25 kpl ja niiden hinnat ovat jäsenelle 20 € / kpl, ei jäsenelle 32 € / kpl. Työsuhteessa olevat henkilökohtaiset avustajat ja omaishoitajat pääsevät mukaan maksutta. Hintaan sisältyy väliaikatarjoilu.

Sitovat ilmoittautumiset pe 4.10.2019 mennessä yhdistyksen sihteerille ksmsyhdistys.sihteeri@gmail.com tai p. 040 350 4615.

Lippujen maksaminen ja lunastus

Saatuasi vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta, maksa lippumaksu yhdistyksen tilille FI21 5290 0240 106326 / Keski-Suomen Neuroyhdistys ry pe 4.10.2019 mennessä. Ota myös kuitti talteen!
Maksusuoritukset tarkistetaan ennen lippujen tilaamista ja tilaus tehdään suoritusten perusteella.

Liput jaetaan teatterin sisäänkäynnin luona klo 18.30 kuittia vastaan. Tulethan ajoissa paikalle!

”Phantom – Pariisin oopperan kummitus on komea musikaaliklassikko, jossa yhdistyy onnistuneella tavalla viihdyttävyys ja herkkyys.” Lue musikaalista lisää Jyväskylän kaupunginteatterin sivuilta.