Kevät/syyskokous 27.8.2020 klo 15

12.8.2020
Kategoriat: Tapahtuma,Yleinen

Korona -pandemiasta johtuen kevätkokous jouduttiin perumaan. Tämän vuoksi Keski-Suomen Neuroyhdistys ry:n sääntömääräinen kevät- ja syyskokous yhdistetään.

Kokous pidetään torstaina 27.8.2020 klo 15.00 Kansalaistoiminnankeskus Mataran Talvikki -tilassa (Matarankatu 6 Jyväskylä). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksessa valitaan yhdistykselle uusi hallitus. Nykyisestä hallituksesta ovat lopettamassa sekä puheenjohtaja että sihteeri. Jollei hallituksen kaikkia paikkoja pystytä täyttämään, eikä löydetä uutta puheenjohtajaa ja sihteeriä, yhdistyksen aktiivista toimintaa ei voida jatkaa. Jos haluat jatkossakin käydä yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa tai osallistua vertaisryhmiin, nyt on aika tulla mukaan hallitustyöskentelyyn. Lisätietoa voi kysellä puheenjohtajalta ja sihteeriltä.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta 25.8.2020 mennessä sihteerille osoitteeseen ksmsyhdistys.sihteeri@gmail.com tai p. 040 350 4615.

Kokoustila on reilun kokoinen, jolloin turvavälejä pystytään noudattamaan. Tarvittaessa vaihdamme tilan suurempaan. Tarjolla käsidesiä ja maskeja.