Kevätkokous keskiviikkona 31.3. klo 17

16.2.2021
Kategoriat: Yleinen

Keski-Suomen neuroyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 31.3.2021 klo 17.00 Kansalaistoiminnankeskus Mataran Talvikki-tilassa (Matarankatu 6, Jyväskylä). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Lisäksi hallitukseen valitaan uusia jäseniä, sillä muuttuneiden elämäntilanteiden takia hallituksen kokoonpanossa on nyt vajausta. 

Voisitko sinä olla yksi hallituksemme uusista jäsenistä?

Yhdistyksellä on suunnitteilla kuluvalle vuodelle jäsenistöä varten mm. melontakurssi, kehonhuoltokurssi, kahvilatapaamisia, kesänaloitus Metsärannassa sekä lintu- ja luontoretki. Tämän kaiken toteuttamiseen sekä uuden ideointiin tarvitsemme nyt kipeästi tekijöitä! Voit osallistua itsellesi sopivalla panoksella, ja saat opastusta ja perehdytystä yhdistyksen toimintaan. Hallituksen kokouksia pidetään noin kerran kuussa, ja niihin on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin kotoa käsin. Tule mukaan antamaan hieman aikaasi, jotta suunnitellut tärkeät kohtaamiset mahdollistuvat, ja niitä voidaan järjestää jatkossakin! Puheenjohtaja antaa mielellään lisätietoja.

Kevätkokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta ja kertomaan osallistumistavan 17.3.2021 mennessä puheenjohtaja Tiina Raitiolle, p. 045 318 117 tai ksms.yhdistys@gmail.com.